Brøndby-sportsdirektør: Mange trænere, vi ikke har råd til

Brøndby-sportsdirektør: Mange trænere, vi ikke har råd til

2256
0
DEL

Brøndbys sportsdirektør Troels Bech fortæller, at der er mange trænere derude, som klubben ikke har råd til. Han fastslår dog, at det intet har at gøre med den strategiændring, som de blågule præsenterede onsdag. 

Onsdag eftermiddag præsenterede Brøndby IF klubbens nye strategi, som blandt andet tilstræber økonomisk balance, og som led i at opnå det, skæres der i lønbudgettet.

Straks blev der spekuleret i, om Brøndby nu også for fremtiden har råd til Daniel Agger, men det fastslog sportsdirektøren med syvtommersøm, at man havde.

Ligeledes fortæller Troels Bech, at alt er uændret, når det kommer til en træneransættelse, men det er langt fra alle, man har råd til.

– Vi kender rigtig mange, som vi ikke har råd til, og jeg tror ikke, den grænse har rykket sig i dag, for det her arbejde var allerede i gang, inden vi skulle finde træneren, så det har været en del af filteret, forklarer Troels Bech og fortsætter:

Læs også: Håbet om et trofæ lever for Manchester United efter sejr på Upton Park

– Klubber vælger den bedste træner, man kender, og man har råd til.

Troels Bech kan ikke afsløre, hvornår den nye cheftræner er på plads i Brøndby IF, men han skal senest være præsenteret, når sæsonforberedelserne starter.

– Jeg kan ikke sige, hvornår han er klar, men deadlinen er 13. juni, for der starter forberedelserne til næste sæson, siger sportsdirektøren afslutningsvis til bold.dk.

Læs også: Troels Bech: Sådan skal Brøndby spille

INGEN KOMMENTARER