Officielt: Brøndby forlænger med forsvarskrumtap

Officielt: Brøndby forlænger med forsvarskrumtap

1539
0
DEL

Brøndby IF har valgt at forlænge Martin Albrechtsens kontrakt. Den nye aftale løber frem til sommeren 2017. 

Martin Albrechtsens kontrakt stod til at udløbe efter indeværende sæson, men ovenpå en flot sæson for de blågule har Brøndby valgt at forlænge den.

Den nye kontrakt løber frem til sommeren 2017, oplyser Brøndby IF på klubbens hjemmeside.

– Jeg havde ikke tænkt mig at stille støvlerne på hylden efter denne sæson, og min første prioritet var helt klart at fortsætte i Brøndby IF, siger Albrechtsen til klubbens hjemmeside.

– Efter fire år herude, er det blevet mit hjem, og nu bliver jeg et år mere. Det bliver den klub, jeg har været længst tid i min karriere, og den er kommet helt ind under huden på mig. Det er nu at alt det hårde arbejde, jeg altid har lagt i den fysiske træning, betaler sig, forklarer den aldrende forsvarskrumtap.

Læs også: Troels Bech: Sådan skal Brøndby spille

– Det er jeg selvfølgelig glad for, og det er også en tillidserklæring fra klubben, at de stadig tror på mig. Det gør jeg også selv, og jeg regner da med at være med på holdet, når det bliver forår igen, siger Albrechtsen til slut.

Brøndby IF hentede Martin Albrechtsen kvit og frit i 2012 efter et kontraktudløb med FC Midtjylland.

Læs også: Håbet om et trofæ lever for Manchester United efter sejr på Upton Park

INGEN KOMMENTARER