Guardiola: Jeg vil aldrig toppe mine Bayern-stats

Guardiola: Jeg vil aldrig toppe mine Bayern-stats

1134
0
DEL

Bayern München-manageren, der overtager trænersædet i Manchester City til sommer, indrømmer, at han tvivler på, at han kan toppe statistikkerne, som han har opnået i Bundesligaen

Pep Guardiola tror på, at han aldrig vil være i stand til at toppe dominansniveauet, som han har nydt godt af i Bayern München.

Den spanske managers tid på Allianz Arena er enden nær, da han indgået en aftale med Manchester City med start fra denne sommer af.

Bayern vandt Bundesligaen overbevisende og uden modstand i de to første sæsoner under Guardiola, og de er igen i denne sæson på vej til at vinde turneringen, de har domineret de sidste mange år.

Guardiola har dog imidlertid nu sat spørgsmålstegn ved, om han vil være i stand til at forbedre de statistikker, han har opnået med Bayern i Tyskland.

– Ud fra hvad jeg har læst i Tyskland i de sidste to eller tre måneder – mener de, at hvis vi ikke vinder Champions League, vil det være et ufærdigt job.

– Men for managers, er vi der naturligvis for at vinde titler, og så mange kampe som vi kan. De statistikker jeg har opnået i de sidste par år – tror jeg ikke, at jeg vil være i stand til at opnå igen i hele mit liv som manager.

INGEN KOMMENTARER