Brøndby-træner: Vi er bygget op som fællesskab – FCK er bygget op...

Brøndby-træner: Vi er bygget op som fællesskab – FCK er bygget op om individualister

1658
0
DEL

Thomas Frank puster til ilden frem mod arvefjendeopgøret mellem Brøndby IF og F.C. København ved at kalde modstanderne fra Østerbro for en flok individualister, hvorimod han betegner sit eget hold som et fællesskab. 

Der er lagt i kakkelovnen til et traditionsrigt derby, når ærkefjenderne fra henholdsvis Brøndby og F.C. København søndag tørner sammen på Brøndby Stadion.

Hjemmeholdets træner mener, at københavnerne er bygget op omkring individualister, hvorimod hans eget mandskab snarere er et kollektiv.

– Som hold er de (FC København, red.) bygget op omkring dygtige individualister som Nicolai Jørgensen og Kasper Kusk, der kan afgøre kampe, når de får tid og plads til at vende spillet hurtigt og løbe mod mål, forklarer Thomas Frank overfor Brøndbys officielle klubhjemmeside.

– Der er vi som hold bygget mere op omkring et fællesskab, hvor det er pasningsspillet og løbene for hinanden, der ofte afgør kampene. Det er dette fællesskab på banen, som vi skal bruge til at angribe og forsvare os med. Vi skal holde de indbyrdes aftaler, vi har med hinanden, og så skal vi holde på bolden i længere perioder, fortsætter Brøndby-træneren.

Derbyet bliver fløjtet i gang søndag kl. 18:00.

INGEN KOMMENTARER