Enrique: Vi har bevist, hvad vi kan uden Messi

Enrique: Vi har bevist, hvad vi kan uden Messi

866
0
DEL

FC Barcelona har nu været foruden den helt store stjerne Lionel Messi i et stykke tid, og klubbens træner Luis Enrique føler, at de har bevist, at de kan klare sig uden argentineren. 

Neymar og Luis Suarez har i dén grad trådt i karakter i Lionel Messi fravær i den seneste knap halvanden måned, og det har fået folk til at nedtone argentinerens vigtighed for holdet, eller i hvert fald fået folk til at indse, at catalanaerne kan uden Messi.

Luis Enrique er tilfreds med holdets indsats uden deres helt store stjerne.

– At vi er afhængige af Messi, er kun noget, som pressen fokuserer på. Selvfølgelig er vi bedre, når Messi er med, men vi har vist, vi kan klare os uden ham. Vi har et godt hold, og alle har præsteret i hans fravær. Uanset hvem vi mangler, har vi vist, vi har et godt hold fra forsvaret til angrebet, sagde FC Barcelona-træneren på et pressemøde tidligere i dag.

– Holdet har gået et skridt længere uden Messi. Vi er mere end bare Neymar og Suarez, for man bør også se på, hvor meget forsvaret og angrebet bidrager med, fastslår Enrique.

Messis genoptræning går rigtig godt, siger Luis Enrique endvidere, men spanske medier melder dog også, at han ikke bliver klar til El Clasico om to uger.

INGEN KOMMENTARER