Bundgyser i Viborg

Bundgyser i Viborg

822
0
DEL

Jonas Dal står overfor Viborg FF i sin første kamp som Esbjerg-træner, hvor det bliver spændende at se, om han kan sørge for at holdet distancerer sig yderligere fra nedrykningsstregen.

I en såkaldt 6-points kamp skal nr. 10 og 11 i den danske ALKA Superliga mødes i morgen kl. 16 i Viborg. Hjemmeholdet tager imod Esbjerg FB, som de fleste nok er spændte på at se fremadrettet, da mirakelmageren fra Hobro, Jonas Dal, nu er i førersædet for esbjergenserne.

Begge hold kommer til kampen med et nederlag i baggagen. Viborg ydede en hæderlig indsats på vestegnen, men måtte desværre vende hjem til Jylland med et 2-0. Thomas Frank har efter kampen udtalt, at Brøndby ligeså godt kunne have tabt, og hvis Viborg FF tager de takter med sig hjem, har de måske en chance i morgen.

Esbjerg stod i sidste runde overfor AAB, hvor de ligeledes tabte 2-1. Det ser desværre lidt anderledes ud for de vestjyske, da AAB sagtens kunne have udbygget føringen til både 3- og 4-1. De skal måske sætte deres lid til, at den nyankomne Jonas Dal kan skabe en form chokeffekt, og dermed sætte lidt gang i spillet hos Esbjerg FB.

Nøglespillere:

Viborg FF.
For Viborg skal Jeppe Curth og Jonas Kamper spille en god kamp. Viborg viste sig meget ineffektive i kampen mod Brøndby og skal viborgenserne have 3 point mod Esbjerg, skal Curth og Kamper være klar. Derudover skal Mikkel Rask fortsat styre Viborgs forsvar med hård hånd.

Esbjerg fB

For Esbjerg bliver det spændende at se, om Nicki Bille for alvor kan sparke sig ind i Superligaen. Han spiller en helt fin kamp mod Aalborg og er ligeledes medvirkende i Esbjergs ene scoring, selvom det blev takseret som et selvmål. Dubravka i Esbjerg målet skal endnu engang stå en brandkamp. Mod Aalborg er Dubravka stærkt medvirkende til, at Aalborg ikke vinder med støre margin, da han har flere store redninger i kampens slutning.

Kampen spilles lørdag den 24/10 og vises på TV3 Sport 1.

INGEN KOMMENTARER