Er Mourinho færdig i Chelsea?

Er Mourinho færdig i Chelsea?

1396
0
DEL

José Mourinho har absolut ikke haft nogen god sæson i år, og nu forlyder det også, at portugiseren selv vil sige sit job op, før en eventuel fyring skulle komme på tale.

Det er ikke meget, der har fungeret for Chelsea i år, hverken på eller uden for banen. Chelseas manager, José Mourinho, var først ude med riven, da han bortviste Chelseas kvindelige læge til stor ærgrelse både for fansene og for spillerne. Senere på sæsonen langede Mourinho ud efter dommerne i Premier League, hvilket resulterede i en kæmpe bøde og en ubetinget dom. Nu kan eventyret i den engelske storklub være forbi for portugiseren.

Dietmar Hamann der tidligere har optrådt for Liverpool i Premier League mener således, at Mourinho helt har tabt omklædningsrummet i Chelsea, og at portugiseren snart kan være fortid i London-klubben.

– Nogle af de ting, Mourinho kommer ud med i øjeblikket og i løbet af de seneste uger, det er ikke langt fra en nedsmeltning. Det er ren John Carver-stil, siger Hamann til Talksport.

– Jeg ved ikke, hvad der sker mellem ham og ejeren, og hvad omstændighederne er, men for mig ser det til tider ud til, at han nærmest tigger om en fyring, siger Hamann.

Chelsea møder i weekenden West Ham på udebane, og her er en sejr ganske enkelt påkrævet, hvis Mourinho stadig skal være at finde i klubben efter den kommende weekend.

INGEN KOMMENTARER