Capello afviser Roma-retur

Capello afviser Roma-retur

617
0
DEL

Fabio Capello stod tidligere i spidsen for Roma, hvor han blandt andet førte klubben til det italienske mesterskab i 2001. Italieneren afviser dog, at han vender tilbage til klubben i tilfælde af, at trænersædet skulle blive ledigt.

Det brænder lige nu under Rudi Garcia i italienske Roma, og selvom den nuværende træner for hovedstadsklubben ikke frygter sit job, så er flere i det italienske allerede begyndt at spekulere over, hvem der skal tage over for Garcia. Fabio Capello afviser dog, at han bliver den næste træner i klubben.

– Der er ingen chance for at jeg vender tilbage til Roma, siger han ifølge goal.com til Omnisport.

– Jeg har gode minder fra min tid i spidsen for Roma og jeg vil gerne have at folk husker mig for Scudettoen, som vi vandt. Jeg ønsker dog Roma alt det bedste.

Fabio Capello vandt som tidligere nævnt det italienske mesterskab med Roma tilbage i sæsonen 2000/2001, og derfor håber mange Roma-fans sikkert, at italieneren vender tilbage til klubben, men det sker ikke ifølge hovedpersonen selv.

INGEN KOMMENTARER