Chelsea-legende revser Mourinho

Chelsea-legende revser Mourinho

886
0
DEL

José Mourinho modtager stor kritik fra den tidligere Chelsea-spiller Ruud Gullit, som mener, at portugiseren er gået fra at beskytte spillerne til nu at kritisere dem. Gullit mener dog, at Mourinho er den rette mand til at få vendt skuden.

Kritikken har været påfaldende stor af José Mourinho og Chelsea i denne sæson, og nu tilslutter en tidligere publikumsfavorit på Stamford Bridge sig koret af kritikere.

– Før i tiden var det Mourinho, der vandt, når holdet vandt, og det var Mourinho, der tabte, når holdet tabte. Men i år er det pludselig Mourinho, der bebrejder spillerne. Det er Mourinho, der vinder, men spillerne, der taber. Han kritiserer spillerne, hvor han tidligere beskyttede dem, forklarer Ruud Gullit ifølge Sky Sports.

– Hvis man bliver ved med at jamre hele tiden, så får du folk imod dig. Vær ydmyg og erkend, at du har taget fejl og tag imod din straf, siger Chelsea-legenden.

Ruud Gullit gav dog i samme interview udtryk for, at José Mourinho var den eneste, der kunne vende situationen i Chelsea.

INGEN KOMMENTARER