Dansk landsholdsspiller melder afbud til play-off-kampe efter knivuheld

Dansk landsholdsspiller melder afbud til play-off-kampe efter knivuheld

922
0
DEL

En ulykke med en kniv gør, at den danske landsholdsspiller Leon Andreasen må melde afbud til de nervepirrende play-off-kampe mod Sverige om en af de sidste EM-billetter. 

Lørdag aften skal det første af to gyselige opgør om en plads ved Europamesterskabet i Frankrig til sommer stå. En af de spillere, der var tiltænkt at skulle være med, var Leon Andreasen. Men den løbestærke midtbanespiller har måttet melde afbud.

Afbuddet kommer, efter at Leon Andreasen har skåret sig ret slemt i hånden med en kniv.

Den 32-årige midtbanespiller skulle åbne en pakke, og til den lejlighed anvendte han en særdeles skarp kniv. For Andreasens uheld smuttede kniven dog, da han skar kassen op, og det resulterede i, at hans hånd fik et større snit i hånden.

Snittet har betydet, at Leon Andreasen måtte en tur under kniven, og det var i fuld narkose.

Efter det mindre lægelige indgreb er Leon Andreasens hånd pakket ind i gips, og hans tyske arbejdsgiver Hannover 96 har meddelt, at danskeren er ude i noget tid.

Landstræner Morten Olsen er ærgerlig over uheldet og føler virkelig med Leon Andreasen.

– Det er så ærgerligt, som det kan være. Vi ved alle, at Leon har været meget plaget af skader, der har været ensbetydende med, at han har misset slutrunder, og nu får han så en skade, der intet har med fodbold at gøre. Det er synd for ham og meget ærgerligt for holdet, siger Morten Olsen til DBU.dk.

INGEN KOMMENTARER