United-stjerne: Vi er med i titelræset

United-stjerne: Vi er med i titelræset

784
0
DEL

Juan Mata fastslår, at Manchester United er i en god position til at kæmpe med om mesterskabet, selvom der fortsat er mange point at spille om endnu. 

Kritikken af Manchester United har været påfaldende stor den seneste tid. Spillet går for langsomt, og holdet virker fastlåst i Louis van Gaals spilsystem.

Ikke desto mindre har ‘De Røde Djævle’ hægtet sig fast i toppen af Premier League, og en af klubbens store profiler, Juan Mata, mener da også, at holdet er i en god position til at kæmpe med om guldet.

– Lad os se på det, da der stadig er mange kampe tilbage af sæsonen, svarer Mata, da klubbens egen webstation adspurgte ham, hvorvidt Manchester United var en af favoritterne til at løfte pokalen over hovedet til maj.

– Vi skal tage det kamp for kamp. Det var en svær måned for us med nogle svære kampe, men jeg tror på, at vi er i en god position for at gøre det (kæmpe med om mesterskabet, red.), fortsætter den spanske kreatør.

Juan Mata kigger frem mod den nært forestående landsholdspause, inden han og holdet igen skal være klar til at levere på højeste niveau i et tætpakket kampprogram.

– Nu skal vi fokusere på landsholdet, og så har vi en masse kampe i slut november og hele december, og vi skal præstere på vores højeste niveau, fortæller Mata.

Juan Mata og holdkammeraterne sejrede lørdag eftermiddag over West Bromwich. Spanieren kom selv på tavlen, da han i dommerens tillægstid satte bolden i netmaskerne efter et straffespark til slutresultatet 2-0.

INGEN KOMMENTARER