Coquelin inden United-kamp: Vi skal vinde denne type kampe

Coquelin inden United-kamp: Vi skal vinde denne type kampe

932
0
DEL

Arsenal møder på søndag Manchester United på Old Trafford. Francis Coquelin siger til klubbens hjemmeside, at en sejr til `The Gunners´ vil sætte en tyk streg under deres titelkandidatur.

Arsène Wengers mandskab har ikke vundet en Premier League-kamp på Old Trafford siden 2006. Til gengæld sikrede Danny Welbeck en sejr i den mindeværdige FA Cup-kvartfinale i sidste sæson.

Coquelin mindes den kamp, og understreger at det bliver en svær kamp mod `The Red Devils´:

– Det har været en svær sæson for United, men i store kampe som denne, ved alle, hvad der er på spil og alle stepper op, for alle elsker disse kampe. Det ville være en stor sejr for dem at slå os, men vi vil være klar.

– Vi slog Leicester og jeg tror at hele holdet er klar over, at vi skal vinde denne type kampe for at vinde titlen. Manchester United vil altid være et stort hold med stærke spillere, også selvom de er inde i en dårlig periode.

Læs også: Owen: United-kampen er kæmpe stor for Arsenal i deres jagt på trofæet

– Sidste år tabte vi ikke til dem på udebane. Vi viste at vi kan klare os mod dem på udebane. Vi vandt over dem i FA Cuppen og spillede uafgjort i ligaen. Vi kommer til kampen fyldt med selvtillid.

– Vi har lige slået ligaens førsteplads og vist, at vi har viljen til at gøre det godt og gå efter guldet i denne sæson.

INGEN KOMMENTARER