Danske Spil: Derfor er John Terry favorit til Brøndby-job

Danske Spil: Derfor er John Terry favorit til Brøndby-job

1926
0
DEL

John Terry står som favorit til at overtage trænersædet i Brøndby IF til sommer hos bookmakeren Danske Spil. Det skyldes blandt andet engelske mediers beretninger om Chelsea-ikonets påståede mulighed for at overtage det varme sæde på den københavnske vestegn. 

Tidligere i dag kunne Sambabold.dk berette om, at spiludbyderen Danske Spil havde et markant dyk i oddset på, at John Terry bliver den næste Brøndby-træner

Faktisk var oddsværdien helt nede på 3,75, hvilket gør Terry til favorit til jobbet ifølge Danske Spil. Det er der dog en helt særlig grund til, fortæller de selv.

– Det skyldes i bund og grund, at det er det eneste navn, der har været nævnt gentagende gange i medierne. Samtidig udkom engelske Mirror mandag med en artikel om, at det kunne være en mulighed med Terry som spillende træner i Brøndby. Og vi har ikke rigtig kunne opsnuse andre navne, som kandidater, siger Peter Emmike, Odds-ansvarlig hos Danske, til Ekstra Bladet.

Læs også: Brøndby IF: Få overblik over klubbens dramastorm

– Man kan godt sige, det er et vildt lavt Odds for nogle gisninger, der primært beror på den ene artikel, Mirror har lavet. Ingen tvivl om det. Men det er vildt svært at sætte sådan et odds her. For det er jo ikke en fodboldkamp, hvor vi fra starten ved, vi har statistik over styrkeforholdet mellem to klubber. Vi er på dybere vand med det her odds, siger Peter Emmike.

Læs også: Bekræftet: Liverpool-boss stopper

– Bekendtskabet mellem de to gør også, at vi har Terry med i det her. Vi blev nødt til at forholde os til det. Men det er klart. Ser man Wieghorst rende rundt på Brøndby Stadion i morgen, så ændrer det selvfølgelig alt, forklarer Emmike videre, inden han erkender, at Danske Spil reelt ingen dokumentation har for at gøre Terry til favorit blandt et væld af kandidater:

Læs også: Real Madrid-back: Jeg forlader klubben til sommer

– Vi har reelt ikke noget dokumentation på noget som helst. Det er forholdet mellem Jan Bech Andersen og John Terry, og Mirrors artikel, der gør det. Og så har vi fået rigtig mange spil på Terry, som Brøndby-træner, og det har vi selvfølgelig måtte forholde os til.

Læs også: Brøndby har fundet Auris afløser til U19-holdet

INGEN KOMMENTARER