Dele Alli udtaler, at der forhåbentligt kommer flere vidunder-mål

Dele Alli udtaler, at der forhåbentligt kommer flere vidunder-mål

936
0
DEL

Dele Alli har udtalt, at der forhåbentligt kommer flere vidunder-mål fra hans side. Han siger også, at hans forståelse med Toby Alderweireld, som satte ham i scene til weekendens mål imod Everton, fortsat er i udvikling.

Som det nok vil være de fleste bekendt, så stod Tottenhams Dele Alli for noget af et mål, da Tottenham fik et 1-1-resultat med hjem fra Everton. Det var som sagt Toby Alderweireld, der satte Alli i scene til at score målet, hvilket også gjorde sig gælende imod West Bromwich, hvor Alli også stod for noget af et mål.

I begge tilfælde var der tale om en lang bold fra den talentfulde, belgiske forsvarsspiller, Toby Alderweireld, som Alli efterfølgende forstod at omsætte til mål på den mest fantastiske måde. Hovedpersonen selv går dog ydmygt til opgaven og tillægger i stedet den største del af æren til netop Alderweireld.

– Mit mål imod Everton kom som følge af endnu en fantastisk bold fra Toby. Som jeg også sagde efter målet imod West Bromwich, så behøvede jeg ikke at gøre så meget igen.

– Hvis du som angriber ved, at bolden vil komme med den slags perfektion, så bliver selvtilliden sat i vejret.

– Det giver også ekstra mod på netop at foretage disse løb og forhåbentlig får vi et par mål mere, som dem jeg har scoret hidtil.

Snakken om, at det skulle være Alderweireld, der har trukket det største læs i forbindelse med målene, ryster belgieren på hovedet af. Der var tale om lange, diagonale bolde, der som sagt satte Alli i scene. Den 26-årige årige belgier går lige så ydmygt til bedriften som sin holdkammerat, Alli.

– Dele leder altid efter plads bagved forsvaret. Der er en smule held indblandet i, hvor bolden lander, men det var endnu en fantastisk afslutning.

– At kontrollere bolden som han gjorde var meget svært, især med en mand i ryggen. Han fik det dog til at se let ud. Hans afslutning er meget klinisk.

 

INGEN KOMMENTARER