Den næste Galactico?

Den næste Galactico?

987
0
DEL

Et rygte der efterhånden har eksisteret i rigtig lang tid er, at Eden Hazard skulle være Real Madrids næste store stjerne, og rygtet er stadig ikke dødt, nu er der blot kommet en ny aktør.

Angiveligt skulle den franske storklub PSG være villige til at betale det astronomiske beløb på 80 mio. £ som belgieren koster, og de skulle altså nu være med i kapløbet om Chelseas absolutte stjerne, skriver The Daily Mail.

Eden Hazard har aldrig lagt skjul på, at han rigtig godt kan lide tanken om at trække en hvid trøje over hovedet, men samtidig kunne det også være stort for ham, at komme til den klub, han støttede som dreng.

Rygterne er blot taget til, som Chelsea efterhånden har formøblet sin sæson i Premier League, og yderligere har han været bænket i de seneste par kampe, hvilket kunne tyde på, at nye græsgange for Eden Hazard ville gavne begge parter.

Begge klubber er oplagte for Eden Hazard at tage til, og med det prisskilt han har om halsen, kan han altså måske blive verdens dyreste spiller inden for en overskuelig fremtid.

INGEN KOMMENTARER