Diego Costa står overfor ny karantæne

Diego Costa står overfor ny karantæne

916
0
DEL

Den kontroversielle Chelsea-angriber kan endnu engang se frem til karantæne efter tv-billeder afslører, at han sparkede Liverpools Martin Skrtel i brystet under dagens opgør mellem de to klubber. 

Det har ikke just kørt på skinner for hverken Diego Costa eller Chelsea denne sæson. Så sent som i dag blev det til et skuffende 1-3-nederlag til Jürgen Klopps tropper fra Merseyside.

For at gøre ondt værre skal Chelsea måske se bort fra deres stjerneangriber i de kommende kampe, da tv-billeder afslører, at han sparkede den slovakiske forsvarsspiller i brystet efter et sammenstød midt på banen.

Kampens dommer Mark Clattenburg gav den 30-årige stopper frisparket, men der blev efterfølgende ikke uddelt kort til Costa.

En klar fejldom ifølge tidligere topdommer Howard Webb:

– De (FA, red.) bliver nødt til at se på denne her sag. Jeg synes, at det er et klart rødt kort. Han (Diego Costa, red.) begår et frispark, og sparker derefter Skrtel., fortæller Webb til BT Sport, men sår tvivl om, at det engelske fodboldforbund vil tage sagen op.

– Jeg tvivler på, at FA (det engelske fodboldforbund, red.) vil tage sagen op, idet Mark (Mark Clattenburg, red.) ser episoden. Men det er til klart rødt, og Diego Costa var heldig ikke at blive udvist, afslutter Webb.

Det engelske fodboldforbund bliver nødt til at vente på Mark Clattenburgs kamprapport, før de kan skride til eventuel handling.

INGEN KOMMENTARER