Presset Mourinho: Vil hjem og se rugby

Presset Mourinho: Vil hjem og se rugby

802
0
DEL

Den yderst pressede Chelsea-træner var efter 1-3-nederlaget til de røde fra Merseyside en mand af meget få ord. 

José Mourinho ligner mere og mere en færdig mand i London-klubben oven på det tredje nederlag i træk, hvilket placerer sidste sæsons engelske mestre i den nederste halvdel af Premier League-tabellen.

Det var derfor også en meget skuffet og fåmælt portugiser, som mødte pressen umiddelbart efter kampen. Den fyringstruede cheftræner havde faktisk ikke noget at sige. Måske i frygt for at blive straffet det engelske fodboldforbund på ny, men måske også et udtryk for den meget tilspidsede situation på Stamford Bridge.

På trods af at den kontroversielle portugiser ikke ville udtale sig til den britiske presse, var han anderledes snaksagelig overfor Chelseas egen hjemmeside.

– Jeg er fortrøstningsfuld, men det der driver mig er ikke kun fansenes opbakning. Det er også anerkendelsen for vores hårde arbejde, og den anerkendelse får man kun ved at skaffe resultater, forklarer den skuffede Chelsea-træner og fortsætter:

– Kamp efter kamp ser vi professionelle fodboldspillere, der ikke får den anerkendelse, de har fortjent, siger den pressede portugiser og afslutter:

– Nu vil jeg tage hjem til en familie, der er lige så ked af det som mig, for at se rugby og prøve på at koble fra, inden forberedelserne til onsdagens kamp begynder.

Spørgsmålet er dog, om portugiseren stadig står i spidsen for Chelsea-mandskabet til den tid.

INGEN KOMMENTARER