Dortmund forlænger med rutineret midtbanemand

Dortmund forlænger med rutineret midtbanemand

701
0
DEL

Den 26-årige Sven Bender, der til dagligt huserer på Dortmunds midtbane, har forlænget sin kontrakt med Ruhr-klubben således den løber til 2021.

Det blev i dag en realitet, at Sven Bender vælger at fortsætte sin karriere hos Thomas Tuchel og Borussia Dortmund. En klub han har repræsenteret siden 2009 med to tyske mesterskaber til følge.

Den tyske midtbanespiller, der til tider i sin karriere har været hårdt ramt af skader, er glad for sin kontraktforlængelse og opfordrer sine holdkammerater til at følge trop.

– Jeg vil gerne takke Hans-Joachim Watzke (administrerende direktør, red.) og Michael Zorc (sportsdirektør, red.) for troen de har vist i mig, fortalte Bender på klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Vi havde nogle gode samtaler, hvilket førte til denne beslutning. Jeg er meget tilfreds med at skulle bære denne sorte og gule trøje i fremtiden.

Læs også: Dortmund-stopper ude i tre uger

– Det ville gøre mig glad, hvis en eller to af mine holdkammerater ville følge trop i de kommende uger.

Denne glæde over kontraktforlængelsen er gengældt fra klubbens side.

– I forlængelse til hans uomtvistelige sportslige færdigheder, er Sven Bender en ekstraordinær vigtig karakter hvad angår klubbens integration, understreger Watzke og slutter:

– Personligt er jeg meget tilfreds med at en spiller med sådan en stærk personlighed har valgt at fortsætte sin fremtid i Dortmund.

Den trofaste Bender har 144 optrædener for den tyske storklub på CV’et.

Læs også: Dortmund vil kæmpe for at beholde Gündogan

INGEN KOMMENTARER