Medie: Voksende utilfredshed med Bale blandt Real Madrid-bestyrelsen

Medie: Voksende utilfredshed med Bale blandt Real Madrid-bestyrelsen

756
0
DEL

11 skader er det blevet til for Gareth Bale, siden han tog springet fra Tottenham til Real Madrid tilbage i 2013. Hvis man spørger højtstående personer inden for kongeklubbens bestyrelse, er dette for mange skader for verdens dyreste fodboldspiller. 

Los Blancos’ walisiske superstjerne, Gareth Bale, har siden midten af januar måtte se til fra tilskuerrækkerne grundet en lægskade. Overordnet set er det blevet til kun 14 kampe fra start i indeværende sæson, hvilket i høj grad skyldes skader.

Kantspillerens skadessituation er således begyndt at bekymre Real Madrid-bestyrelsen, der frygter at han ender som Arjen Robben, som var hårdt ramt af skader i sin tid på Santiago Bernabeu. Dette erfarer AS.

Læs også: Avis: Hazard vil hellere til Real Madrid end PSG

Den 26-årige offensivspiller har siden sit skifte til den spanske hovedstadsklub i 2013 været udsat for 11 skader, og han har kostet madrilenerne 750.000 euro (ca. 5,6. millioner kroner, red.) pr. kamp.

Statistikker udarbejdet af Whoscored.com viser også, at Ronaldo og co. ikke har lidt i Bales fravær. Siden august 2013 har Real Madrid nemlig kun tabt to ud af de 33 opgør, hvor Bale ikke er startet inde.

Zidanes mandskab møder i weekenden lokalrivalerne fra Atletico Madrid, hvor Gareth Bale ikke forventes at være klar.

Læs også: Zidane: Real Madrid siger ikke farvel til La Liga

INGEN KOMMENTARER