Arsenal-spiller i mulig trænerrolle hos Pep Guardiolas Manchester City.

Arsenal-spiller i mulig trænerrolle hos Pep Guardiolas Manchester City.

695
0
DEL

Når Pep Guardiola til sommer skifter den tyske tilværelse i Bayern München ud med en i Manchester City, kan han meget vel få selskab i skikkelse af Arsenals spanske midtbanemand, Mikel Arteta, hvis kontrakt med The Gunners udløber til sommer. 

Spilletiden er knap og skaderne er ved at blive mange. Dette beskriver meget præcist Artetas nuværende situation hos The Gunners. Derfor spekuleres der nu i, om spanieren vælger at stille støvlerne på hylden, når hans kontrakt med London-klubben udløber denne sommer.

Hvis dette kommer til at ske, skal den 33-årige midtbanemand dog ikke lede længe efter et nyt arbejde. Det forlyder nemlig at Pep Guardiola er klar til at tilbyde Arteta en trænerrolle hos The Citizens.

De to spaniere er begge et resultat af FC Barcelonas ungdomsafdeling, og de blev i oktober sidste år set tale sammen oven på Champions League-opgøret mellem Arsenal og Bayern München.

Den tidligere Everton-profil, der hidtil kun har fået otte optrædener i denne sæson, kan dog også fortsætte sine dage i Arsenal som ungdomstræner. Dette vil Arsene Wenger ihvertfald ikke udelukke.

– Han bliver først nødt til at komme igennem ungdomssystemet, men jeg vil ikke udelukke dette.

– Jeg er i øjeblikket tilfreds med hele mit personale, men jeg tror på, at han kan blive en træner i fremtiden og helt bestemt her, slutter franskmanden.

INGEN KOMMENTARER