Avis: En FC København-spiller kan være på vej til Marokko

Avis: En FC København-spiller kan være på vej til Marokko

1072
0
DEL

Et eventyr i udlandet vil sikkert virke fristende for de fleste spillere i den danske Superliga. Nu kan sådan et eventyr være under opsejling for FC Københavns Youssef Toutouh. Der er dog ikke tale om et klub-eventyr, men derimod fodbold på landsholdet.

Landstræneren fra Marokko har været i Danmark for at snakke med spillere, der har rødder i der nordafrikanske land. Formålet skulle eftersigende være, at lokke disse spillere til at spille for de marokkanske landshold i stedet for eksempelvis det danske.

Interessen for Toutouh skulle eftersigende være så håndgribelig, at den marokkanske landstræner har været forbi Telia Parken for at se Toutouh spille med sine egne øjne.

 

Efter en del korrespondance med Toutous bagland blev det således til et møde mellem landstræneren og Toutouh. På dette møde skal landstræneren angiveligt have forsøgt at overtale Toutouh, der tidligere har optrådt for det danske U21-landshold, til en tilværelse som fast mand på det marokkanske A-landshold.

Toutouh holder kortene meget tæt ind til kroppen, hvad angår disse rygter. Da han blev spurgt direkte, kom han sågar med et yderst kryptisk svar, der både kan betyde det ene og det andet.

– Jeg har ikke nogen kommentarer til det der. Det kommer snart ud, hvad det er, siger altså Youssef Toutouh.

Den marokkanske landstræners tur har dog ingenlunde været begrænset til Youssef Toutouh. Han har været på en rundtur i hele Europa. Han skal også have været interesseret i at tale med Osama Akharraz, der er født i København af marokkanske forældre, men den tekniske kant-spiller havde angiveligt ikke tid, mens landstræneren var i Danmark.

INGEN KOMMENTARER