Engelsk spiller forvandlede 20 kroner til 400.000 kroner

Engelsk spiller forvandlede 20 kroner til 400.000 kroner

1139
0
DEL

Nogle gange kan det betale sig at satse lidt. I dette tilfælde betalte det sig at satse gevaldigt meget, ikke hvad angår indsatsen men derimod hvad angår størrelsen på oddset.

En englænder, der dog ikke vil have sit navn offentliggjort har i år fået en tidelig julegave. Han havde lavet et væddemål, hvor han havde kombineret syv meget usandsynlige udfald. At han overhovedet fik noget ud af sit spil skyldes i øvrigt luk-funktionen, som flere og flere spilselskaber tilbyder. I lørdagens kamp mellem Newcastle og Aston Villa havde vedkommende satset på en Aston Villa-sejr, men han lukkede som sagt sit væddemål inden.

Han tog dermed imod BetVictor’s tilbud om at lukke sit væddemål og til gengæld modtage en præmie på lige omkring 400.000 kroner, vel at mærke efter at have satset en “sølle” 20’er samme morgen.

Manden havde vundet på sine første seks kampe inden Aston Villa-kampen. Han havde spillet på en sejr til Crystal Palace, Bournemouth, Leicester, Tottenham, en mål-fest på Stamford Bridge og endda en sejr til Norwich over Manchester United. Dette gav, kombineret med en Aston Villa-sejr, et enormt odds på hele 992.608. En sejr til Aston Villa ville dermed have skudt hans potentielle gevinst op på næsten 20 millioner kroner. En talsmand fra BetVictor havde følgende at sige om væddemålet.

– Den heldige fyr havde bestemt formået at skyde klokken tre-kampene i sænk. Han havde forudset, at Palace ville vinde 2-1 over Stoke, at Norwich ville slå Man United, at Bournemouth ville slå West Brom 2-1, at Leicester ville vinde og at begge hold ville score på Goodison Park, at Spurs ville vinde 2-0 på St. Marys og at der ville komme mere end 2,5 mål i Chelseas kamp imod Sunderland.

– Valgene af kampe var fantastiske, men beslutningen om at bruge luk-funktionen, til at sikre sig næsten £40.000, skulle vise sig at blive endnu mere fantastisk, da Aston Villa aldrig så ud til at snuppe alle tre point imod Newcastle. Hvilken julegave! £40.000 fra et væddemål på 20 pence, der ville være gået i vasken alligevel, hvis ikke han havde stoppet mens legen var god.

INGEN KOMMENTARER