Arsenal slog City på pragmatisk vis

Arsenal slog City på pragmatisk vis

742
0
DEL

Arsenal snuppede tre vigtige point i topstriden hjemme mod Manchester City, som de overlod initiativet til i størstedelen af kampen. 

Arséne Wenger er en træner, der er kendt for at ville bevare bolden i egne række og være spilstyrende, men det gik Arsenal-manageren på kompromis med i aftenens topopgør mod Manchester City.

Størstedelen af første halvleg foregik på hjemmeholdets banehalvdel, men London-klubben fik dæmmet godt op for de lyseblå fra Manchester, der havde svært ved at skabe chancer.

33 minutter var så spillet, da Arsenals store kreatør på midtbanen, Mesut Özil, drev bolden frem og gav den i fødderne til Theo Walcott, der med et effektivt og hurtigt træk kom ind i banen og sendte bolden over i det lange hjørne ind bag Joe Hart. 1-0 til Arsenal stik mod spil og chancer.

Læs også: Engelske aviser: Mourinho enig med Manchester United om de personlige vilkår

Kort før pauseteen fik Manchester City så endnu mere at gruble over, da Olivier Giroud, der ofte var ganske usynlig i løbet af de første 45 minutter, kunne sparke bolden i netmaskerne til 2-0. Özil kunne nok engang lade sig notere for en assist.

Efter pausen udviklede kampen sig til en fysisk duel, og der kunne sagtens være langet flere ostemadder overbord fra dommer Andre Marriner.

Læs også: Top 10: De bedste fodboldcitater

Igen havde Arsenal overladt initiativet til Pellegrinis tropper, som havde svært ved at finde melodien.

Alligevel var der spænding til det sidste, da Yaya Touré klaskede bolden op i det fjerne målhjørne med små otte minutter igen af den ordinære spilletid.

Læs også: Nicolai Jørgensen vil væk senest til sommer

Manchester City-spillerne fik blod på tanden efter den sene reducering, og der opstod chancer i begge ender, men da dommeren blæste kampen til ende, stod det stadig 2-1 på måltavlen.

INGEN KOMMENTARER