Engelske aviser: Mourinho enig med Manchester United om de personlige vilkår

Engelske aviser: Mourinho enig med Manchester United om de personlige vilkår

1132
0
DEL

To engelske aviser erfarer, at José Mourinho er nået til enighed med Manchester Uniteds ledelse om de personlige vilkår i en kontrakt, og at det nu kun afhænger af deres villighed til at give Louis van Gaal sparket og skrive under.

Torsdag blev José Mourinhos sidste arbejdsdag som Chelsea-manager, men siden fyringen har spekulationerne kun gået på, hvilken klub der bliver portugiserens næste.

Læs også: Liverpool jagter sydamerikansk midtstopper

Presset på Louis van Gaal i Manchester United er særdeles stort, og efter det pinlige 1-2-nederlag til Norwich på Old Trafford i sidste runde er rygterne om en snarlig fyring taget til.

Men skal en manager ud af Manchester United, skal en ny ind, og det kunne meget vel blive José Mourinho, der efter Sir Alex Fergusons pensionering i 2013 blev sat i forbindelse med jobbet.

Læs også: Real-anfører forstår de utilfredse fans

Både Daily Star og The Sun erfarer, at José Mourinho og ledelsen i Manchester United allerede skulle være nået til enighed ift. de personlige vilkår i kontrakten, og nu er det kun et spørgsmål om, hvorvidt bestyrelsen reelt ønsker at få Mourinho til at overtage tøjlerne.

Daily Star hævder, at der er tale om en fem-årig kontrakt til José Mourinho.

INGEN KOMMENTARER