Esbjerg-træner: Der skal arbejdes på defensiven

Esbjerg-træner: Der skal arbejdes på defensiven

816
0
DEL

Jonas Dal har ikke været særlig længe i Esbjerg. Alligevel kan den tidligere succesrige Hobro-træner godt pege på, hvad der skal laves om på til forårssæsonen, hvis esbjergenserne skal overleve i Superligaen.

Det har ikke ligefrem været en succes siden Jonas Dal forlod Hobro til fordel for Esbjerg, men Esbjerg-træneren er alligevel optimistisk forud for den kommende forårssæson, men han påpeger samtidig, at der virkelig skal arbejdes meget med defensiven frem mod den sidste halvdel af Superligaen.

– Vi skal arbejde meget med den defensive strategi og have lukket af bagude. Det gælder om at finde ro i, at vi også kan spille 0-0, og glæde os, når vi vinder med 1-0. Ud fra en god defensiv base opstår enormt kreativt fodboldspil, lyder det fra Jonas Dal.

– Vi vil også arbejde med det offensive spil, men vi har mange spillere, der er gode til at finde kreative løsninger længere fremme på banen, så vi skal nok komme til at skabe chancer og score mål, siger Dal til klubbens hjemmeside.

Esbjerg har indtil videre i denne sæson lukket hele 37 mål ind, det er kun overgået af Hobro, der har lukket 38 mål ind i sæsonen.

INGEN KOMMENTARER