Liverpool jagter sydamerikansk midtstopper

Liverpool jagter sydamerikansk midtstopper

1061
0
DEL

Liverpool har efter sigende interesse i Juventus’ sydamerikanske midtstopper Martin Caceres, der håber på et januarskifte væk fra den italienske mestersklub grundet manglende spilletid. 

Transfervinduet står på klem, og de første rygter er allerede sivet ud. Når vinduet åbner, og der atter kan handles spillere, vil Liverpool angiveligt være aktive.

Læs også: Nicolai Jørgensen vil væk senest til sommer

Flere medier har allerede spekuleret i Jürgen Klopps planer for at lande flere målfarlige spillere, men også defensivt har Liverpool-manageren et ønske om fornyelse.

TalkSPORT erfarer, at ‘The Reds’ er på udkig i Juventus, hvor man har udset sig utilfredse Martin Caceres, der i denne sæson har måttet se langt efter spilletid.

Læs også: Blatter appellerer karantæne til CAS

Mediet skriver, at 28-årige Caceres har et brændende ønske for at få lov at skifte til januar, og det vil Liverpool angiveligt udnytte.

Merseyside-klubben kan dog forvente hård konkurrence for kapitalstærke Fenerbache, der i sommerens transferrude viste, at de kunne tiltrække prominente navne.

Læs også: Dansk fodboldekspert: Udelukkelserne kan give UEFA et stort problem

Martin Caceres, der har 64 A-landskampe for Uruguay på cv’et, har længe været bænkevarmer på Juventus Stadium, men i denne sæson har forsvarsspilleren nået et lavpunkt på antal spillede minutter med blot to Serie A-kampe i sæsonen.

INGEN KOMMENTARER