Everton-spiller: Vil gerne møde modstand

Everton-spiller: Vil gerne møde modstand

1755
0
DEL

Everton-skudskytten, Romelu Lukaku, rygtes kraftigt væk fra klubben, og spilleren selv afviser heller ikke et skifte til sommer.

Romelu Lukaku er med tiden blevet et stort navn i engelsk fodbold, og hans karriere fik en meget positiv indsprøjtning, da han skiftede en tilværelse i London-klubben, Chelsea, ud med en i Merseyside.

Siden da, har han kun imponeret, og Lukaku indtager også i øjeblikket en tredjeplads i ligaens topscorertabel, kun overhalet af Harry Kane og Jamie Vardy, men rygtes for sin gode målnæse og fysik, væk fra Goodison Park.

Og rygterne er heller ikke nogle, som Lukaku har afvist.

– Forlade Everton til sommer? Måske, ja. Man ved aldrig. Jeg bliver jo snart 23, og derfor vil jeg også gerne deltage i (UEFA, red.) Champions League, fortæller den belgiske angriber, ifølge belgiske Het Laatste Nieuws, og fortsætter:

– Jeg har aldrig spillet i Champions League, og vil gerne konkurrere mod ‘toppen af poppen’.

Everton indtager i øjeblikket en 12.-plads i ligaen, og har 12 point op til femtepladsen, der automatiserer Europa League-fodbold i den kommende sæson. Pladsen er besat af West Ham, der er én kamp foran Everton, som i deres kommende kamp møder Manchester United, der er ude for europæisk fodboldregi, idet de er på en sjetteplads i ligaen, og er á point med West Ham, og ligeledes har spillet lige mange kampe som West Ham.

22-årige Lukaku har kontrakt med Everton frem til sommertransfervinduet 2019, og har altså kontraktudløb den 30. juni, 2019.

INGEN KOMMENTARER