FCK-boss: Brøndby fortjener kun 1.400 billetter

FCK-boss: Brøndby fortjener kun 1.400 billetter

2202
0
DEL

F.C. København-direktør Anders Hørsholt siger, at klubben er ligeglad med udsigten til ekstra penge gennem billetsalg. Han cementerer, at Brøndby kun fortjener 1.400 billetter – 500 billetter færre end de har fået frigivet. 

Som Sambabold.dk tidligere i dag kunne berette om, så frigives der 1.500 færre billetter til udebaneafsnittet, når Brøndby IF gæster Telia Parken i næste måned.

F.C. København var kort ude efter afsløringen ude med et klart statement, hvor Brøndby selv bliver gjort til den ansvarlige, efter at de selv har formindsket udebaneafsnittet for netop FCK-fansene.

Et af argumenterne for at frigive flere billetter til Brøndby er økonomisk, fordi folk fra den københavnske vestegn hæfter sig ved, at Brøndby-fansene rent faktisk tropper op i stor stil til disse derbyer.

F.C. København-direktør Anders Hørsholt er dog fuldkommen ligeglad og mener, at de blågule kun fortjener 1.400 billetter til deres fans.

– Vi undværer gerne 200.000 kr. Brøndby fortjener kun 1.400 billetter, skulle Anders Hørsholt have udtalt på et fanarrangement i sidste måned.

Læs også: Officielt: Superliga-komet tabt for det danske landshold

– Selvom vi kan sælge 4000 (billetter) til Brøndby, så har vi en så sund økonomi, at vi godt kan se bort fra de ekstra penge, fastslog FCK-bossen videre ifølge et tweet fra Kasper Almst, der også deltog ved arrangementet.

Læs også: Wolfsburg bekræfter: Bendtners fejltrin fører til konsekvens

Læs også: FCK: Derfor får Brøndby ikke flere billetter

INGEN KOMMENTARER