Manchester City skriver historie med avancement, men må betale høj pris

Manchester City skriver historie med avancement, men må betale høj pris

975
0
DEL

Manchester Citys dyre drenge spillede sig i går aftes i kvartfinalen i Champions League for første gang i historien. Det kan dog vise sig at blive en dyr omgang for Premier League-mandskabet.

Det stjernebesatte Manchester-mandskab gjorde tirsdag aften arbejdet færdigt i returopgøret mod Dynamo Kiev hjemme på Etihad Stadium, hvor det blev 0-0. Manchester City vandt de to klubbers opgør i Ukraine med 3-1 og er dermed videre samlet.

Den historiske bedrift kan dog vise sig at blive dyr for de lyseblå englændere, da de to foretrukne midterforsvarer, Vincent Kompany og Nicolás Otamendi, måtte udgå med skader.

Læs også: Manchester City fører Gündogan-kapløb

Belgiske Kompany skabte drama, da han efter en kort løbeduel lod sig falde bagover, mens han tog sig til det ene ben og vinkede for udskiftning efter blot fem minutter.

19 minutter senere måtte forsvarsmakkeren Nicolás Otamendi så udgå med en skade, han pådrog sig i sammenstød med en ukrainer og måtte opgive at spille videre.

Det er endnu uvist, hvor lang tid de to midtstoppere sidder ude, men de vil nok arbejde hårdt for at nå tilbage til den første kvartfinale i klubbens historie, der afvikle 5. eller 6. april.

Allerede på søndag skal City ud i en storkamp, når det gælder opgøret mod bysbørnene fra Manchester United i Premier League.

INGEN KOMMENTARER