FCK inviterer Brøndbys ledelse til et møde om sikkerheden ved ‘New Firm’

FCK inviterer Brøndbys ledelse til et møde om sikkerheden ved ‘New Firm’

1796
0
DEL

Ovenpå gårsdagens tumult som blev skabt af medrejsende Brøndby-fans efter kampen, har FCK’s ledelse nu valgt at invitere Brøndbys ditto til et møde om sikkerheden ved opgørene. 

Som vi tidligere på dagen skrev, så blev der efter kampen mellem FCK og Brøndby onsdag aften skabt en masse uroligheder, da flere Brøndby-tilhængere kastede med pinde og jernrør efter FCK-spillerne, og flere tilskuere blev anholdt ved episoden.

FCK’s ledelse understreger dog, at de godt er klar over, at størstedelen af Brøndbys fans godt kan opføre sig ordentligt til kampene, men at man alligevel gerne vil have et møde med Brøndby om sikkerheden ved kampene, da holdende står overfor, at skulle møde hinanden yderligere to gange inden for de næste to uger.

– Langt de fleste bidrog til en god stemning inden for helt acceptable rammer til et derby. Men vi er nødt til at forholde os til det mindretal, der udgør en alvorlig sikkerhedsrisiko for andre tilskuere, spillere, frivillige, vagter, fotografer og tv-folk. siger FCK i en meddelelse i følge DR sporten.

Læs også: Delaney efter derby-remis: Brøndby var bedre end os den første halve time

– Derfor har vi nu inviteret Brøndbys ledelse, sikkerhedsrepræsentanter, fankoordinatorer og de to holds anførere til et møde hos os hurtigst muligt.

– Vi ser frem til en åben og ærlig dialog om, hvordan vi løser de sikkerhedsproblemer, der er omkring de her kampe. Her vil vi selvfølgelig også komme med nogle løsningsforslag, der kan tilgodese alle, meddeler FCK.

Til gårsdagens kamp havde Brøndby fået ansvaret for deres egne fans ved udebaneafsnittet, men de medbragte kontrollører kunne ikke styre gemytterne, og derfor inviterer FCK nu til et møde med Brøndby.

INGEN KOMMENTARER