FCK tog sejren mod hårdtkæmpende Brøndby

FCK tog sejren mod hårdtkæmpende Brøndby

1871
0
DEL

F.C. København besejrede ærkerivalerne fra Brøndby IF i april måneds andet derby. Nicolai Jørgensen scorede kampens begge mål. 

Telia Parken rummede i søndagens derby kun hjemmeholdets fans, eftersom at Brøndbys tilhængere som bekendt havde valgt at boykotte derbyet ovenpå F.C: Københavns restriktioner efter sidste uges ballade i pokalsemifinalen mellem de to arvefjender.

F.C. København satte sig relativt hurtigt på opgøret, men Brøndby var indstillet på at arbejde hårdt defensivt og spille tålmodigt nedefra, når de fik hvile på bolden.

De blågules hårde arbejde røg dog i vasken få minutter før pausen, da Johan Larsson på klodset vis gik i ryggen på Augustinsson, og så blev der peget på pletten og fløjtet for straffespark, som Nicolai Jørgensen sendte sikkert i rosen til 1-0.

Efter en times tid havde Nicolai Jørgensen en god chance for at blive dobbeltmålscorer, da indskiftede Benjamin Verbic fik sat Teemu Pukki med en fiks sparkefinte, inden han med et veltimet indlæg ramte FCKs 10’er, der med en fiks afslutning bag støttebenet forsøgte at sende bolden mod mål, men den røg den ikke gennem muren af Brøndby-spillere.

Nørgaard havde en god hovedstødsmulighed efter 70 minutters spil, men Robin Olsen tog sig godt af den inde i FCK-buret.

Nicolai Jørgensen fik så sin anden scoring, da han efter 74 minutter fik bolden serveret af William Kvist. Uden problemer sendte FCK-stjernen bolden ind bag en ellers velspillende Frederik Rønnow i Brøndby-målet.

Herefter kørte F.C. København bolden sikkert rundt i kæderne, mens Brøndby IF kæmpede heroisk med stor disciplin, som de havde gjort det gennem hele kampen.

Santander var tæt på at bringe københavnerne yderligere i front, da han med en god vending drejede rundt på en tallerken og fik afsluttet. Forsøget gik dog snært forbi mål, og kampen sluttede altså 2-0 til Ståle Solbakkens tropper.

Dermed er F.C. København et skridt nærmere mesterskabet, mens Brøndby nu har tre point op til medaljepladserne.

INGEN KOMMENTARER