FCK udlejer talent til Vendsyssel

FCK udlejer talent til Vendsyssel

828
0
DEL

F.C. København udlejer Brandur Hendriksson til denne sæsons store overraskelse i 1. division, Vendsyssel. Aftalen er gældende sæsonen ud. 

Brandur Hendriksson – eller Brandur Olsen, som han hed før sit navneskifte – har længe gået for at være et af hovedstadsklubbens mest lovende talenter og har flere kampe under bæltestedet.

Nu skal den færøske offensivspiller dog forsøge sig med spilletid på mere kontinuerlig basis, hvorfor F.C. København har valgt at udleje ham til Vendsyssel for resten af sæsonen.

Læs også: Inter-profil får tre kampe på sidelinjen for at sparke modspiller i hovedhøjde

Vendsyssel ser store kvaliteter i den 20-årige midtbanespiller, der er kendt for sin sublime sparketeknik.

– Brandur er en dygtig spiller med et stort potentiale, og han er et rigtigt godt supplement til vores trup. Han har for både FC København og det færøske landshold vist, at han kan være med på højt niveau – ikke mindst med sin fornemme sparketeknik, siger Vendsyssels sportschef Jacob Krüger og fortsætter:

Læs også: Nicolai Jørgensen vil væk senest til sommer

– Vi glæder os meget til at byde Brandur velkommen i klubben efter nytår.

I F.C. København har man også haft nogle særlige overvejelser i forbindelse med lejeaftalen, der først og fremmest skal sikre, at Brandur Hendriksson får flere minutter i benene.

Læs også: Avis: En FC København-spiller kan være på vej til Marokko

– Brandur har brug for mere kontinuerlig kamptræning på højt niveau for at fortsætte sin udvikling. Det har været svært for at få i den ekstremt hårde konkurrence på hans position i FCK, siger F.C. Københavns tekniske direktør Johan Lange til klubbens hjemmeside.

– Derfor er det en optimal løsning for alle parter, at han nu får muligheden hos Vendsyssel, som er et af 1. Divisions bedste hold med et stærkt setup og et rigtigt godt træningsmiljø. De går sammen et spændende forår i møde, hvorefter planen er, at Brandur vender tilbage til København, fortsætter Lange.

Læs også: Bendtner: Succesen er forskellen på Zlatan og mig

Brandur Hendriksson bliver en del af et Vendsyssel-mandskab, der i foråret skal kæmpe videre i toppen for at sikre sig en oprykning til Superligaen.

INGEN KOMMENTARER