Flot gestus: Terry betaler for kræftramt barns begravelse

Flot gestus: Terry betaler for kræftramt barns begravelse

1023
0
DEL

John Terry har tilbudt at betale for en 8-årig Chelsea fans begravelse. Denne unge fan ved navn Tommi Miller døde i sidste måned af leukæmi. 

John Terry og andre Chelsea-spillere mødte i sidste sæson den unge Chelsea-fan, Tommi Miller, der havde fået muligheden for at se sine helte i aktion.

Barnet efterlod tilsyneladende et stort indtryk på især Terry, der fortalte lokale medier, at han var “knust” over at høre om drengens død, og han vil gerne give ham “det farvel, som han fortjener”, lød det fra den tidligere kaptajn for det engelske landshold.

Chelsea-legenden har efterfølgende valgt at betale drengens begravelse, der kommer til at koste i omegnen af 15.000 kroner.

– Jeg er virkelig overvældet, fordi Tommi var en meget stor fan af i særdeleshed Terry, fortalte drengens mor, Ruth Miller, til Cambridge News.

Begravelsen vil finde sted på torsdag, men den vil ikke være så traditionel, afslører moderen. Der vil nemlig blive sluppet 100 blå balloner løs under begravelsen, og dem der dukker op skal være iført enten en Chelsea- eller Cambridge-trøje.

– Det er for et barn, så vi tænkte, at vi ville gøre det så lyst og muntert, som han ønskede det, lyder det fra Ruth Miller.

INGEN KOMMENTARER