Folk gider ikke landskamp – DBU tager 500 billetter retur

Folk gider ikke landskamp – DBU tager 500 billetter retur

897
0
DEL

DBU har ikke kunne få afsat de billetter, de er blevet tildelt til Danmarks udekamp mod Sverige på lørdag. Nu tager de dem retur. 

De kærlige drillerier mellem Danmark og Sverige kører på højtryk frem mod de to Play-off kampe.

På trods af den massive dækning af kampene fra både presse og spillere, så er det ikke lykkedes DBU at få afsat alle de tildelte udebane billetter til lørdagens udekamp i Stockholm.

Således meddeler det svenske fodboldforbund torsdag, at DBU har valgt at returnerer 500 af i alt 2500 tildelte billetter, det skriver svenske Aftonbladet.

– De (DBU) har taget billetter tilbage. Det er dem selv, som har sagt, at de ikke kunne sælge flere, siger Lena Danielsen, som er billetansvarlig for det svenske fodboldforbund.

Ydermere kommer Lena Danielsen med en stikpille til de danske fans, og gør opmærksom på, at svenskerne sagtens kunne få afsat deres billetter til kampen i Parken.

– Der er ingen billetter tilbage, og der var hurtigt udsolgt. Parken er et lille stadion, så vi fik kun 1800 billetter. Men der var tre-fire gange så mange, som ønskede billetter, siger Lena Danielsen til Aftonbladet.

Spydighederne fortsætter altså frem mod den første Play-off kamp på lørdag.

INGEN KOMMENTARER