United-profil: Jeg nyder ikke at se Mourinho tabe

United-profil: Jeg nyder ikke at se Mourinho tabe

740
0
DEL

Spanske Juan Mata insisterer på, at han ikke nyder at se sin tidligere manager tabe kampe, på trods af, at han i sin tid blev valgt fra. 

Mata var en populær skikkelse da han i sin tid tørnede ud for Chelsea. Men efter Mourinhos tilbagevenden til klubben, blev spanieren vejet og fundet for let, og han blev solgt til Manchester United.

Nu er Chelsea i sportslige problemer, mens Mata nyder succes i United. Mata vil dog ikke være med til at træde på Mourinho, og fortæller til GOAL.com, at det aldrig kunne falde ham ind.

– Nej, jeg er ikke den slags person. Som person kan jeg ikke lide at tænke dårligt om andre personer, og jeg nyder heller ikke at se, at de får dårlige resultater. Jeg kan ikke lide at tænke på andre der taber, eller præsterer dårligt. Nej, slet ikke. Sådan er jeg ikke, siger Mata.

Mata opnåede en masse succes i Chelsea, og han ser da også tilbage på hans tid i klubben med gode minder.

– Jeg har altid sagt, at jeg var taknemmelig for Chelsea. Jeg havde en fantastisk tid, og vi vandt en masse trofæer, og jeg synes jeg blev en bedre spiller. Jeg har stadig gode venner i klubben, og ønsker altid det bedste for dem, siger spanieren til GOAL.com.

Mata nåede at spille 82 kampe for Chelsea inden han skiftede til Manchester United i 2014.

INGEN KOMMENTARER