Det forbudte skifte: Arsenal-spiller tilbudt trænerrolle hos ærkerivalerne

Det forbudte skifte: Arsenal-spiller tilbudt trænerrolle hos ærkerivalerne

2000
0
DEL

Tottenham-manager Mauricio Pochettino har tilbudt den spanske spilfordeler, Mikel Arteta, en trænerrolle på White Hart Lane. Det melder engelske The Telegraph.

Ifølge The Telegraph skulle den kommende Manchester City-manager, Pep Guadiola, endvidere også have tilbudt Arteta en rolle i sit trænerteam, og angiveligt er The Gunners nu bagerst i køen af hold, der bejler til den nu 34-årige midtbanespiller.

Den tidligere Everton-spiller har kontraktudløb med Arsenal til sommer, og det regnes med, at han indstiller karrieren. Arteta har det sidste års tid tager trænerkurser, og ventes at gå ind i trænerverdenen når hans nuværende kontrakt udløber.

Både Guardiola og Pochettino menes også at være villige til at give Arteta en rolle som spillende træner, hvis han skulle beslutte sig for, ikke at lægge støvlerne endegyldigt på hylden.

Arteta og Pochettino har en fælles fortid i Paris Saint-Germain, hvor de spillede sammen i et år, før Arteta blev solgt til Glasgow Rangers fra Barcelona, som ejede ham på det tidspunkt.

Læs også: OB på jagt efter Randers-stopper

– Jeg elsker ham, og han elsker mig. Man kender vores historie fra Paris Saint-Germain, da han var 17, og jeg var anfører, udtaler Pochettino om sit forhold med Arteta.

– Vi har et rigtig godt forhold, men jeg udtaler mig aldrig om rygter, tilføjer argentineren.

Arsenal-boss Arséne Wenger har ikke lagt noget konkret tilbud til Arteta på bordet, og Arsenal står derfor til at misse muligheden for at få Arteta i trænerteamet. Skiftet ville nok vække begrænset glæde hos Arsenal-tilhængere.

Læs også: Pochettino: Vi vil fortsætte med at kæmpe

 

INGEN KOMMENTARER