Frustreret United-legende: Min søn så mig aldrig rigtig spille

Frustreret United-legende: Min søn så mig aldrig rigtig spille

850
0
DEL

For 25 år siden fik Ryan Giggs debut for Manchester United. Den lynhurtige kantspiller er nu en af de største legender for De Røde Djævle, men der er noget, der frustrerer ham.

Med sin fart og teknik gjorde han livet svært for ethvert forsvar. Walisiske Ryan Giggs fik debut som 17-årig for Manchester United, og er i dag en af de største legender i klubben. Han stoppede sin aktive fodboldkarriere i en alder af 40 år, og indgik derefter direkte i klubbens trænerteam. Han assisterer i øjeblikket den hollandske manager, Louis van Gaal, der er under et stort pres grundet en skuffende sæson.

Masser af hæder og trofæer hører til den tidligere walisiske landsholdsspiller, men der er én ting, der ærgrer Ryan Giggs. Det er, at hans egen søn, Zach, ikke har oplevet sin far i hans stortid i Manchester United.

– Det eneste som frustrerer mig en gang imellem, det er, at min søn aldrig rigtig så mig spille. I hans øjne spillede jeg kun for United i nogle få år, og det var det. Glem mig – Neymar er hans favoritspiller, derefter Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Så – og det har jeg aldrig gjort – jeg må tale mig selv op, siger Ryan Giggs til The Telegraph.

– Jeg bliver nødt til at sige til ham, ‘jeg var hurtigere end Messi’. Så siger han noget i retning af ‘nej du er ej, jeg er hurtigere end dig’. Han kan ikke få det til at passe i sit hoved. Jeg hører mig selv sige ‘her er far på tv, her er et af hans mål. Se det.’ Så går han bare ud af rummet.

Det er dog Manchester Uniteds skuffende form og resultater, der frustrerer legenden mest. Det har været en skadesplaget sæson for truppen, hvilket ifølge Giggs tager stor del i den skuffende sæson.

– Stabiliteten har været frustrerende. Når vi har ramt en god periode, er vi løbet ind i et skuffende resultat. Selvfølgelig har der været en masse skader. Mange af dem har været skøre skader – skulder og Luke Shaws ben (benbrud). En masse slag, som man ikke kan gøre så meget ved. Når en trup bliver så lille skal du have en masse spillere til at spille kampe, når de måske burde have et hvil, understreger United-assistenten.

I aften tager Ryan Giggs og resten af truppen imod ærkerivalerne fra Liverpool. De tørner sammen i returkampen af ottendedelsfinalerne i Europa League. Liverpool vandt første opgør på Anfield.

 

INGEN KOMMENTARER