Frustreret van Persie: Vi skal have fundet en løsning

Frustreret van Persie: Vi skal have fundet en løsning

839
0
DEL

Den tidligere Manchester United- og Arsenal-mand har luftet sin frustration over den manglende spilletid i Fenerbahce. Nu skal der ifølge hovedpersonen selv findes en løsning på den uheldige situation i det tyrkiske. 

Den hollandske målmager, Robin van Persie, har ikke formået at leve op til de høje forventninger, der var til ham, da han blev hentet til Istanbul i sommer fra Manchester. Det er således blevet til kun 14 mål i 32 optrædener i alle turneringer for den tyrkiske storklub. Ud af de 32 optrædener er det blevet til kun 11 startpladser i ligaen.

Den 32-årige angriber har altså endnu ikke formået at overbevise Fenerbahce-træner, Vitor Pereira, om, at han fortjener at få fast spilletid.

Dette vil hollænderen naturligvis gerne lave om på, men han kan ikke vise sine kvaliteter frem, hvis han ikke får den fornødne spilletid. Dette fortæller hovedpersonen selv i et interview til Fanatik.

– Fenerbahce betalte en stor overgangssum for mig, så jeg vil gerne hjælpe holdet.

– Men jeg kan ikke biddrage med så meget, som jeg ønsker, hvis jeg bliver skiftet ud i hver kamp. Jeg har ikke mulighed for at være effektiv på denne måde, lyder meldingen fra den tidligere Arsenal-profil og slutter:

– Vi bliver nødt til at finde en løsning på situationen.

INGEN KOMMENTARER