Giroud: Transferspekulationer motiverer mig!

Giroud: Transferspekulationer motiverer mig!

754
0
DEL

The Gunners bliver i næsten hvert eneste transfervindue kædet sammen med en angrebsstjerne. Noget, der måske kunne irriterer holdets nuværende angribere, men ikke Olivier Giroud. Tværtimod. 

Karim Benzema, Edinson Cavani og senest Pierre-Emerick Aubameyang. Dette er blot nogle af de angrebsprofiler, der i de seneste transfervinduer, er blevet sat i forbindelse med et skifte til Arsene Wengers mandskab.

Selvom ingen af disse profilerede frontløbere som bekendt er endt i London-klubben, motiverer transferrygter som disse Olivier Giroud til at bevise sit værd.

– Selvfølgelig motiverer det mig, for når du befinder dig i din comfortzone, giver du dig måske ikke fuldt ud, fortalte den 29-årige angriber i et interview til Arsenal Magazine og fortsætter:

– Så nogle gange hjælper spekulationer som disse til at bevise, at du fortjener en plads på holdet, forklarede den franske frontløber, der i denne sæson har nettet 12 gange i Premier League for The Gunners. Han er således kun fire mål fra hans bedste sæson i Arsenal-trøjen, hvis man kigger på antal mål. Dette var i 2013/2014-sæsonen, hvor det blev til 16 ligamål for Arsenal.

På trods af en hidtidig fin sæson hos Arsenal anerkender den tidligere Montpellier-profil, at der stadig er områder i hans spil, hvor han kan forbedrer sig.

– Jeg kan forbedre mig meget på mit hovedspil, og det er jeg overbevist om, at jeg vil. Det er dejligt at score mange hovedstødsmål for det må jo betyde, at jeg er på det rette sted på det rette tidspunkt samt betyde at jeg får nogle gode indlæg, lyder den afsluttende kommentar fra Arsenal-angriberen.

INGEN KOMMENTARER