Midtjylland-talent: Vi er ikke bange for Manchester United

Midtjylland-talent: Vi er ikke bange for Manchester United

852
0
DEL

Midtjydernes store midtbanetalent, Mikkel Duelund, fik sig forud for torsdagens Europa League-brag mod The Red Devils en snak med fodboldsitet Goal.com om den store kamp på MCH Arena. Respekten for United er intakt, men vi er ikke bange, lyder meldingen fra den unge Midtjylland-mand. 

Når de danske mestre fra FC Midtjylland i aften løber på banen, står de overfor en overordentlig stor opgave i skikkelse af mægtige Manchester United. En kamp man med rette kan kalde klubbens største gennem tiderne.

På trods af modstanderens kaliber vil Duelund ikke holde sig tilbage mod van Gaals tropper.

– Jeg er altid glad for en svær udfordring, og de blive ikke meget sværere, når man skal spille imod en fantastisk klub fra verdens bedste liga, fortalte det store midtbanetalent, der i sommer blev tilbudt en kontrakt fra selveste Liverpool.

Læs også: Oddset-spillerne tror ikke på FCM-overraskelse

Selvom Duelund også godt ved, at United er favoritter til trods for deres sløje resultater i indeværende sæson, håber danskeren på, at de kan overraske på samme vis som de gjorde mod Southampton i playoff-kampene og som tilbage i 2008 mod Manchester City.

– At eliminere Southampton var et slags internationalt gennembrud for os. Det var vores første store resultat.

– For et par år siden var vi meget tætte på at eliminere Manchester City, men nu har vi fået succes, hvilket har givet os meget selvtillid. Nu vil vi gøre alt for at gentage denne succes mod Manchester United, og jeg kan love dig for, at vi har meget respekt for dem, men vi er ikke bange, fortalte Duelund, der mener, at midtjydernes kollektive kvaliteter kan vise sig at blive vigtige mod et hold med mange store individuelle styrker.

– Jeg ved godt, at vi ikke er favoritter – overhovedet ikke. Og det er meget tidligt for os efter en lang vinterpause. Men fodbold handler om meget mere end individuelle kvaliteter, og vi har som hold en stor appetit, og vi er svære at slå, slår den ombejlet midtbanemand fast.

Læs også: Van Gaal indikerer startplads til ukendt spiller

Aftenens kamp kan følges fra kl. 17 på 6’eren med kampstart kl. 19. 

INGEN KOMMENTARER