Gabi erkender: Hvis det er inde i feltet – er det et...

Gabi erkender: Hvis det er inde i feltet – er det et straffespark

1301
0
DEL

Barcelona blev slået ud af turneringen i kvartfinalen i går, men de missede chancen for at tage kampen i forlænget spilletid, efter dommerne tildelte dem et frispark uden for feltet i stedet for et straffe

Atletico Madrid-anføreren indrømmer, at han tog bolden med hånden, men han forbliver usikker på, hvor fejlen blev begået, efter onsdagens Champions League-opgør endte i kontroverser.

Gabi og co. gik videre til semifinalen på bekostning af Barcelona takket være Antoine Griezmann, der scorede to mål i returopgøret, og således vandt de sammenlagt 3-2 over de forsvarene mestre.

Dette scenarie kunne have været anderledes, hvis dommeren havde fløjtet for straffespark i det 88. minut, hvor det tydeligt fremgår, at Gabi har hånd på inde i feltet – samme situation med Iniesta nogle minutter før, men der blev der dømt straffe.

– Ja, der var hånd på, men jeg ved ikke, om det var inden for eller uden for straffesparksfeltet, udtaler Gabi, da han efter kampen blev spurgt ind til den kontroversielle hændelse.

– Nogle gange bliver de dømt, andre gange gør de ikke.

– Hvis det er inde i feltet – mener jeg, at det er et straffespark.

INGEN KOMMENTARER