Guardiola: Giver ikke en skid for fysisk tilstand

Guardiola: Giver ikke en skid for fysisk tilstand

840
0
DEL

Pep Guardiola var bestemt ikke i godt humør på gårsdagens post-match pressemøde efter Bayerns mini-kollaps mod Juventus. Da Pep blev spurgt ind til spillernes fysiske form, vækkede det vrede hos den spanske succes-træner.

Alt spillede egentlig efter planen i går for Bayern München. Thomas Müller bragte sydtyskerne foran før pausen, mens Robben udbyggede føringen ti minutter inde i anden halvleg. Derfra gik tingene dog kun én vej for de tyske mestre. Den Gamle Dame kæmpede sig tilbage i opgøret og hev et 2-2-resultat i land.

Efter kampen spekulerede de fremmødte journalister på, om det lille kollaps skyldtes de tyske mestres kondition, men det er slet ikke det, der er problemet, hvis det står til Guardiola.

Læs også: Avis: Chelsea nået til enighed med italiensk toptræner

– Resultatet er, hvad det er. Jeg ved, at italiensk fodbold kun handler om fysik. Jeg giver ikke en skid for fysisk tilstand! Det er det mentale, der er vigtigt for mig, indledte Pep Guardiola på pressemødet, inden han fortsatte:

– Jeg kom ikke her og forventede, at Juve ikke ville skyde på mål, eller at vi ville spille fantastisk i 90 minutter. Vi kunne have vundet kampen. Vi har mange unge spillere, og I må ikke glemme, at vi spillede mod Juventus, fortalte en tydeligt irriteret Guardiola.

Paulo Dybala og Stefano Sturaro scorede for hjemmeholdet.

Læs også: SKANDALE: Dommer overser straffesparksscoring

INGEN KOMMENTARER