Leverkusen-træner idømmes karantæne og bøde efter bizar episode

Leverkusen-træner idømmes karantæne og bøde efter bizar episode

767
0
DEL

Bayer Leverkusens cheftræner Roger Schmidt er blevet idømt fem kampes karantæne, hvoraf de to er betinget, efter den bizarre episode med dommer Felix Zwayer, der valgte at afbryde kampen mod Borussia Dortmund midlertidigt. Endvidere har Schmidt fået en bøde efter sin optræden.

De gik heftigt for sig i weekenden, da Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund tørnede sammen i Bundesligaens 22. spillerunde.

Midtvejs i anden halvleg bragte udeholdet fra Ruhr-distriktet sig i front på et mål af Pierre-Emerick Aubameyang, hvilket affødte kraftigt reaktioner fra Leverkusen-lejren, der var rasende over, at scoringen blev anerkendt.

Særligt Roger Schmidt havde svært ved at holde en dæmper på frustrationerne, og derfor så kampdommer Felix Zwayer sig nødsaget til at udvise ham. Leverkusen-træneren nægtede dog at følge hans ordrer, og det kostede en midlertidig suspendering af kampen.

Opførelsen viser sig nu også at få yderligere konsekvenser.

Således bekræfter det tyske fodboldforbund, at Roger Schmidt i alt idømmes fem spilledages karantæne, hvoraf to af dem er betinget.

Det betyder altså, at Leverkusen-træneren nøjes med tre kampe i skyggen, hvis han kan holde sig i skindet frem til udgangen af juni 2017.

Karantænen indbefatter total udelukkelse fra stadion til klubbens kampe fra en halv time inden kampstart til en halv time efter slutfløjt.

Derudover idømmes Roger Schmidt en bøde på 150.000 kr.

Sportsdirektør Rudi Völler idømmes også en bøde på 75.000 kr. efter sin tilsvining af dommer Felix Zwayer i et interview umiddelbart efter kampen.

Du kan læse interviewet med Rudi Völler her.

INGEN KOMMENTARER