Hannover taber ottende Bundesliga-kamp i træk

Hannover taber ottende Bundesliga-kamp i træk

871
0
DEL

Hannover, der i øjeblikket agerer bundprop i Bundesligaen, tabte her til aften den ottende Bundesliga-kamp i træk. Denne gang var det Augsburg, der kunne tage fra Hannover med tre point i bagagen.

Det har på ingen tænkelige måder kørt på skinner i Hannover under cheftræneren Thomas Schaaf. Selvom Schaaf ikke har slået til som Hannover-træner, så havde han udvalgt Uffe Bech til startopstillingen i forbindelse med dagens kamp.

Allerede fra start var det op ad bakke for Hannover, der kom bagud allerede efter 14 minutter, hvor Augsburg Koo Ja-Cheol fandt vej til netmaskerne.

Hannover vaklede gennem hele første halvleg, hvilket betød, at de blev pebet fra banen, da dommeren fløjtede til halvleg.

Det blev dog ingenlunde bedre med Hannovers spil i anden halvleg, hvilket medførte, at det ottende Bundesliga-nederlag i træk blev en realitet. Augsburg, der også er at finde i bunden, fik til gengæld en tiltrængt sejr og lagde dermed afstand til nedrykningsstregen.

Set med danskerbriller var det en god dag, men ingenlunde en perfekt dag, fordi Leon Andreasen ikke fik græs under støvlerne i dagens kamp.

INGEN KOMMENTARER