Zidane: Real Madrid siger ikke farvel til La Liga

Zidane: Real Madrid siger ikke farvel til La Liga

897
0
DEL

Her til eftermiddag havde Real Madrid taget turen til Malaga. Her blev det til et skuffende 1-1-resultat, hvilket betyder at hovedstadsklubben tabte yderligere tærren i kampen om det spanske mesterskab. Dagens kamp betyder dog ingenlunde, at Zinedine Zidane har opgivet at indhente FC Barcelona på førstepladsen.

De spanske mestre fra Barcelona vandt med møje og besvær over Las Palmas i går. I dag var det så Real Madrids tur på fodboldbanen, men hovedstadsklubben formåede ikke at levere en sejr i deres kamp imod Malaga.

Det betyder, at Real Madrid nu halter ni point efter FC Barcelona på førstepladsen. Zinedine Zidane og Real Madrid er ydermere oppe imod deres lokalrivaler fra Atletico Madrid. Dette betyder som sagt ikke, at Real Madrid har kastet håndklædet i ringen endnu.

– Vi har overhovedet ikke sagt farvel til La Liga, selvom det nu er blevet mere vanskeligt, udtalte Zidane.

– Vi vil ikke give op, fordi der er mange point at spille for. Der er mange point på spil og det kan også tænkes, at andre også mister point.

– Vi vil ikke slå fra. Den mulighed eksisterer ikke. Der er også Champions League at tænke på. så vi vil kæmpe til det sidste uanset hvad.

Zidane anerkendte problemet i at spille 1-1 imod Malaga, men nægter, at det spanske storhold har spillet dårligt.

– Vi stødte ind i nogle vanskeligheder [imod Malaga], men vi har ikke spillet dårligt. Vi havde vores chancer.

 

 

 

INGEN KOMMENTARER