Haysen: Kroon har et stort potentiale

Haysen: Kroon har et stort potentiale

689
0
DEL

SønderjyskE har netop sikret sig Malmø FFs midtbanespiller Simon Kroon. Han kommer til Haderslev med et stort potentiale, mener klubbens sportschef. 

Indtil videre har SønderjyskE markeret sig mest i januars transfervindue, da man med signingen af Marcel Rømer i sidste uge og nu denne af Simon Kroon allerede er oppe på to, før januar er startet.

22-årige Simon Kroon kommer til Haderslev med Champions League-erfaring og en stor ballast. Klubbens sportschef glæder sig til at se ham i aktion:

– Vi ser et stort potentiale i ham. Han har været på vej mod gennembruddet mange gange, og har også spillet mange kampe, både i Allsvenskan og i Champions League. Det giver noget ballast at have spillet i Europa på store stadions og også at have været med til at vinde mesterskaber, siger Sønderjyskes sportschef Hans Jørgen Haysen og fortsætter:

– Han mangler lige at komme op og forløse det kæmpestore potentiale, han har. Det tror vi, at han kommer til at gøre nede hos os.

SønderjyskE overvintrer på fjerdepladsen, hvilket er over forventning for dem. Deres succes har blandt andet sikret dem Kroon, men der er meget mere end det.

– Spillere vil gerne spille i klubber, der er med, hvor det er sjovt, og det er vi jo i år. Det har nok helt sikkert spillet ind på hans beslutning, uden at det er noget han har nævnt, siger Haysen og uddyber:

– Vi vil gerne have de allerbedste spillere ned til os, men vi ved godt at der er et parameter der hedder økonomi hvor vi ikke kan være med på samme niveau som de største klubber herhjemme.

–  Men til gengæld synes vi, at vi har andre parametre, hvor vi virkelig ligger i toppen. Her tænker jeg først og fremmest på vores kultur. Folk trives hernede og bliver virkelig integreret og får en rolle i truppen, afslutter sportschefen.

 

INGEN KOMMENTARER