Nicolai Jørgensen vil væk senest til sommer

Nicolai Jørgensen vil væk senest til sommer

1833
0
DEL

Nicolai Jørgensen er netop blevet kåret til Årets Profil i 2015 i Superligaen. Nu siger FCK-spilleren, at han vil til udlandet – og det skal senest være til sommer. 

Nicolai Jørgensen har længe været en af Superligaens helt store profiler, hvor interessen fra udlandet er blevet større og større. Lige før vinterpausen blev offensivspilleren så kåret til Årets Profil, og nu vil han søge mod nye udfordringer senest til sommer.

Det siger han i et interview med Spillerforeningens magasin “Indersiden”:

– Jeg er rigtig glad for at være i FCK, men på et tidspunkt skal der meget gerne ske noget. Selvfølgelig har jeg ambitioner om at komme til udlandet igen. Senest til sommer må det gerne ske. Det er det helt store mål for mig nu sammen med målet om at vinde mesterskabet med FCK igen, siger Jørgensen og fortsætter:

– Jeg er klar til at give mit bidrag. Det piner os helt vildt, at vi ikke har vundet to år i træk. Vi er den største klub, og vi skal vinde det mesterskab nu. Vi er også kommet på sporet nu, og vi bliver kun bedre og bedre. Vi har et hold med rigtig mange store profiler, og jeg er sikker på, at vi er så sultne, at vi også tager mesterskabet i denne sæson, afslutter en overbevist Nicolai Jørgensen.

FC København overvintrer på førstepladsen i Alka Superligaen foran AaB og FC Midtjylland.

INGEN KOMMENTARER