Hazard om Real-skifte: Jeg ved ikke, hvor i får de nyheder fra

Hazard om Real-skifte: Jeg ved ikke, hvor i får de nyheder fra

1051
0
DEL

Eden Hazard har ikke formået at levere varen i denne sæson. Alligevel har hans navn floreret på rygtebørsen, hvor han især har været kædet sammen med et skifte til Real Madrid.

Eden Hazard er tilsyneladende fast besluttet på at sparke en portion værdighed ind i Chelseas sæson, der ellers har været en noget trist affære.

Den belgiske playmaker er således gået til stålet og har snakket om de rygter, der ellers har kædet ham sammen med den spanske hovedstadsklub, Real Madrid.

– Om jeg har lavet en aftale med Real Madrid? Nej, jeg ved ikke, hvor i får de nyheder fra, siger Hazard i et interview med ACTV.

Årets spiller fra 2014-2015-sæsonen afslører desuden, at han kun gør sig tanker om sin kontrakt med Chelsea, der udløber efter 2019-2020-sæsonen.

– Jeg er her nu. Jeg vil fuldende denne sæson og jeg har stadig fire år tilbage af min kontrakt. Det eneste jeg vil lige nu er, hurtigst muligt, at vende tilbage til fodboldbanen.

Den belgiske kant-spiller, der forventes at tage del i EM 2016, har ikke scoret et eneste mål i Premier League i denne sæson. Hans eneste mål er kommet i FA Cuppen, hvor han har formået, at finde vej til netmaskerne to gange.

Til slut omtalte Hazard sin fysik og sin ambition om, hurtigst muligt, at vende tilbage til fodboldbanen.

– Jeg har det fint, jeg har trænet i tre dage. Måske overanstrenger jeg min fysik en lille smule, men jeg er desperat efter at vende tilbage til fodboldbanen før sæsonen slutter.

INGEN KOMMENTARER