James Milner: Derfor er Emre Can vigtig

James Milner: Derfor er Emre Can vigtig

1127
0
DEL

Liverpools vice-anfører har forklaret til klubbens officielle hjemmeside, hvorfor Emre Can er så vigtig for holdet fra Anfield. Den tyske defensiv-spiller er vigtig for holdet grundet sin energi, intensitet og evne til at vinde bolden.

Emre Can er igen fri fra den karantæne, som ellers forhindrede den talentfulde tysker i at deltage i weekendens 4-1-sejr over Stoke. Det betyder mere lavpraktisk, at han er til rådighed i aften, når Liverpool spiller returopgør i Europa League imod Dortmund.

Den 22-årige tysker blev egentlig hentet til klubben som forsvarsspiller i Brendan Rodgers-tiden, men siden da har han vist sig nyttig på den centrale midtbane.

Emre Can er ikke alene et stort talent, han har også udviklet sig til en nøglespiller for Liverpool, hvor han er oppe på 45 kampe i denne sæson. Han har ydermere fået sit gennembrud på det tyske landshold.

James Milner, der har rollen som vikar-anfører i Jordan Hendersons fravær, har som sagt udtalt sig rosende om sin tyske holdkammerat. Han har således understreget, at det hæver kvaliteten hos Liverpool, at Emre Can nu kan vende tilbage.

– Han har slappet af i weekenden, men uheldigvis gik han glip af kampen. Det var godt, at vi kunne få et resultat uden ham, siger den 30-årige englænder til liverpoolfc.com.

– Han har været fantastisk på midtbanen i år, fantastisk på bolden og haft en fantastisk energi. Hans styrke og fart, når han vinder bolde tilbage, er enormt vigtig. Det er et kæmpe plus, at han nu kan vende tilbage.

– Uanset holdet, som træneren ender med at bruge, så er jeg sikker på, at gutterne er klar. Jeg er også sikker på, at han gerne vil bevise sit værd overfor hans holdkammerater fra det tyske landshold.

Det er sandsynligt, at Can vil være en del af Liverpools startopstilling, når kampen mellem Liverpool og Dortmund altså sparkes i gang klokken 21:05. Can behøver stort set aldrig en udskiftning. Hans energi synes til tider utømmelig, hvilket vil være en hjælpene hånd for Jürgen Klopp, som skal forsøge, at få Liverpool i den første europæiske semi-finale i otte år.

 

 

INGEN KOMMENTARER