Hobro-midtbane: Der er stadig håb

Hobro-midtbane: Der er stadig håb

735
0
DEL

Hobro ligger lige nu sidst i Alka Superligaen, men på trods af det faktum mener midtbaneprofilen Jonas Damborg, at der stadig er grund til optimisme. 

Det er kun blevet til to sejre i denne sæson for sidste års sensation Hobro IK, der ikke ligefrem har haft den samme selvtillid, som man udviste i sidste års debutsæson i Superligaen.

Dog mener Jonas Damborg, at der er grund til optimisme forud for forårssæsonen, selvom han dog også er realist og indrømmer, at spillet ikke har været godt:

– Vi holdt øje med ham, men nogle gange går man også glip af oplagte spillere. Alle klubber i historien er fyldt med topspillere, som man gik glip af. På det tidspunkt var Liverpool bare hurtigere, siger midtbanespilleren til bold.dk og fortsætter:

– Jeg var med på det Randers-hold, som klarede sig i 2010. Trupperne og klubberne er helt anderledes, men hvis man ser på pointantallene, så er det her jo nærmest en nem opgave i forhold til det, som vi leverede i Randers.

Jonas Damborg er ikke tilfreds med spillet i efterårssæsonen, hvor han især mener, at forsvaret har været skuffende.

– Vi er enige i, at det har været svingende for os. Vi har spillet nogle gode kampe, hvor det har været lige ved og næsten, hvor kampene har lignet dem i sidste sæson, men hvor vi dengang var dygtigere til at lukke af.

– I denne sæson har vi været som en åben si nede bagi. Vi har ikke været dygtige nok til at lukke af, og det er også grunden til, at vi ikke har fået de 1-0-sejre, som vi tidligere fik, forklarer Damborg.

Ove Pedersen er kommet til som ny cheftræner, hvorfor han henover vinterpausen kan få lov til at sætte sit præg på tingene i klubben:

– Vi glæder os til vinterpausen, hvor vi kan få indført alle de ideer, som Ove Pedersen har. De to kampe her i efteråret har jo været lappeløsninger, for at komme bedst muligt igennem. Vi skal tilbage til basen, hvor vi ikke lukker så mange mål ind, siger Damborg.

– Det er en lille sejr for os mod Randers, at vi holdt buret rent. Det var en opløftende kamp, hvor vi skabte de chancer, som man kunne håbe på. Sådan en kamp havde vi nok vundet sidste år, hvor vi var skarpere og havde mere marginaler med os.

Damborg tror på, at man kan indhente Esbjerg, og han tror på overlevelse.

– Vi kan godt bruge det til noget positivt. Vi har haft godt tag på vores direkte konkurrent Esbjerg, hvor det var dommerens skyld i den første kamp og i den anden var det os selv, som fejlede.

– Vi har dog bevist, at vi har været bedre end dem, og hvis vi slår dem i foråret, så er vi kun to point efter dem. Så skal vi bare vinde én kamp mere end dem, så mere umulig er kampen heller ikke, afslutter Damborg.

 

INGEN KOMMENTARER